17 marraskuuta, 2011

Kivoja pikkupelejä I - Zombien lauhtausta

Tykkään pelata selaimella pikkupelejä ja ajattelin jakaa tätä riemua myös teidän kanssanne. Ajattelin siis kerätä näin aluksi Zombie teemalla lempipelejäni.


Aluksi vahva trilogia Last Stand, Last Stand 2, Last Stand - Union City. Kaksi ensimmäistä osaa perustuvat siihen, että sankari vartioi öisin barrikadiaan ja päivisin etsii kaupungista varusteita. Toisessa osassa pitäisi kerätä myös tarvikkeita, että voi vaeltaa turvapaikkaan. Kolmas osa on sitten jo seikkailuroolipeli.

Dead Frontier Night one on suoraviivaista ammusskelua ylhääntä päin kuvattuna. Puolusta taloasi epäkuolleilta ja yritä kerätä tarpeeksi ammuksia. Samaa teemaa toteuttaa Zombie Horde II & Zombie Horde III. Itse tykkäsin kyllä aikanaan juuri Zombie Hordeista, joissa piti suorittaa tehtäviä ja puolustaa linnaketta. Kolmannessa osassa tehtävien perässä juostiin ympäri kaupunkia.

Rebuild 2:ssa pitäisi vallata kaupunki takaisin. Jokainen ihminen on työvoimaa, mutta vaatii myös ylläpidon itselleen. Riittävästi porukkaa hoitelee isonkin lauman zedejä turvallisesti, mutta saman homman voi hoitaa pienelläkin porukalla.

Lab of the Deadissä saat olla hullu tiedemies, jolla on 3 kk aikaa bunkkerissa tutkia epäkuolleita ja niiden käyttäytymistä. Laske sadistisimmat piirteesi valloilleen!

Lopuksi annokset Zombie Burgerilta! Grillaapa makoisat herkut epäkuolleille. Maistuisiko annos silmämunia ja sormihodari extra verellä?


2 kommenttia:

  1. Huh tässähän riittää testailtavaa enemmänkin. Taida olla entuudestaan tuttuja muut kuin Zombie Burger mikä on häiritsevää sinäänsä :D

    VastaaPoista
  2. Taidan vastaisuudessa esitellä hieman pienempinä pläjäyksinä, mutta teema vei nyt mukanaan. Jossain vaiheessa olen vahingossa alkanut pitämään zombeista oikein kunnolla. Ennen en voinut edes sitää semmoisia.

    Useampi noista on kyllä sellaisia, ettei niitä yhdeltä istumalta pelata.

    VastaaPoista