23 marraskuuta, 2011

Battlefoamit Dreadfleetin suojaksiTilasin ensimmäistä kertaa Battlefoamista vaahtomuovi suojia figuilleni, koska herkät Dreadfleetin alukset halusivat jotain pehmeää suojakseen. Briteistä Battlefoamin "laivastopelin" pehmukkeet kustansivat 24 puntaa ja 9 puntaa kuljetuksesta ja tulivat näppärästi muutamassa päivässä. Parasta Battlefoamilla oli, että vaahtomuoveissa oli valittavana setti, joka mahtui pelin omaan laatikkoon. Syvyyttä on yllin kyllin laivoille, mutta isoimpien saarien vuoksi toinen kerros kohoaa suunnilleen tuuman verran laatikosta yli.

Pehmukkeet menevät yli laatikosta
Battlefoam ei ole ainut, joka on tarttunut tilaisuuteen vaan myös KR Multicase tarjoaa myös omaa pakettiaan. KR Multicasen pehmikkeet tulevat omissa pahvikuorissa, joka ratkaisi minulla asian. Olen KR Multicasen pahvilaukkuun pakannut aikaisemmin Uncharted Sean laivastoja ja olen ollut oikein tyytyväinen. 39,90 pahvisalkusta halutulla sisällöllä ei ole ollenkaan paha posteineen ja olen sellaista ajatellut Warmaster armeijalleni.


Mutta palataan takaisin Battlefoameihin. Aluksi oli hieman vaikeaa hahmottaa paikkaa osalle laivastoa, mutta pienen aivovoimistelun jälkeen löytyi kääpiölaivallekin paikka. Kuten näkyy, se kököttää Shadewraithin yläpuolella täysin toisessa asennossa kuin muut laivat. Laivojen paikat ovat kooltaan melkoisen tarkkoja ja jouduin leikkaamaan lisää tilaa Shadewraithille, jonka taaimmaisen maston olin asentanut poikkeavaan asentoon. Alusten asettelussa ja ottamisessa on syytä varovaisuuteen - etenkin Shadewraith on melkoisen hauras ja hanakka takertumaan kiinni.

Battlefoamin käyttämä vaahtomuovi on jämäkkää ja muotonsa säilyttävää laatua ja sitä oli terävällä askarteluveitsellä helppo leikata. Laivojen välit ovat kuitenkin melkoisen ahtaat, joten hirveästi varaan luovaan askarteluun ei ole. Shadewraithin ja linnasaaren väliin syntyi itseasiassa pieni reikä, jolla onneksi ei ole merkitystä.

Voin siis hyvin suositella Battlefoamia Dreadfleetin suojaksi ja ilman minkäänlaisia pehmukkeita en lähtisi Dreadfleettiäni kuljettamaan.

2 kommenttia:

  1. Hum tämähän oli hyödyllinen bongaus. Alustavasti jo kuljetussysteemejä suunnitellutkin, mutta jostain syystä ei tullut edes mieleen, että pelille olisi jo heti suoraan sopivaakin suojapakkausta tarjolla. Saattaapi mennä jossain vaiheessa tilaukseen, kun hintakaan ei nouse mitenkään mahdottomaksi verrattuna johonkin normaaleihin palikkamuoveihin, mitä olisi voinut harkita.

    VastaaPoista
  2. Minä vähän arvailin, että joku muukin sattuu miettimään näiden kuljettamista. Itse taisin bongata Battlefoamit Wargames News -blogista ja hyvä niin, sillä Battlefoamit eivät ole aikaisemmin minua juurikaan kiinnostaneet.

    VastaaPoista