21 syyskuuta, 2011

Odotan innolla TerraClips rakennuksia

Olen jo pidemmän tovin katsellut mielenkiinnolla Woldworkgamesin TerraClips sarjaa, joka julkaistiin Genconissa. Kysymys on siis uudelleen koottavista rakennuksista, kaduista tai viemäreistä hyvin Mordheim henkisesti. Parasta TerraClipseissä pitäisi olla se, että rakennusten sisään pääsee nostamalla katot ja kerrokset pois edestä. Hardcore pelaaja vetäisi siis pohjalle kaupungin viemärit, päälle kadut ja kadut täyteen monikerroksisia sisään mentäviä taloja.


Tarjolla on siis Malifauxin talot, kadut ja viemärit. Paketeissa ei tule kiinnittimiä vaan ne pitää hankkia vielä erikseen. Yhdestä paketista pitäisi saada muutama talo koosta riippuen. Aivan edullisiksi en näitä menisi sanomaan, sillä hintaa paketilla on Fantasiapeleissä 49€ ja Maelstromilla armeliaasti 31,5£. Yhdistimet ovat vastaavasti 18 euroa ja 11,25£. Vertailu siis kannattaa vaikka Maelilla ei tavaraa tällä hetkellä olekaan.

Näkemieni kuvien mukaan rakennuspalat ovat yksityiskohtaisen kauniita ja pahvin on luvattu olevan laadukasta. Worldworkgames kerkesi jo kerran vetää takaisin viimemetreille ehtineen version tästä. Kysymys taisi olla yhdistäjistä.

Itselläni näihin tutustuminen viivähtää GW:n Dreadfleetin myötä ja saattaapa olla, että vielä edelleen kustannustehokkain lähestymistapa Mordheimiin on itse rakennettu. Kuitenkin isommille peliporukoille varmasti hieno tapa rakentaa mieleistä maastoa.

2 kommenttia:

  1. Hmm kiinnostavaa. Kiitos vinkistä. Hieman hintavia tosiaan, mutta kuulostaa kyllä hyvältä. Täytyy odotella, että kuulee testituloksia täältä tai muualta ;)

    VastaaPoista
  2. En todennäköisesti tule hankkimaan TerraClippejä tämän vuoden puolella. Olin kyllä suunnitellut, mutta tosiaan yhtä sun toista on tullut hankintalistalle väliin. Worldworkgamesin foorumilla on kyllä ollut innokasta porukkaa, joten sieltä tonkimalla varmasti saa paljon hyvää tietoa tästä tuotteesta. Heti Genconin jälkeen oli siellä ensimmäiset talot pystyssä.

    VastaaPoista