19 syyskuuta, 2011

Alkusanat..

Mielessäni on jo pidemmän aikaa muotoutunut ajatus, että peliharrastuksessani on aika kääntää sivua. Perhe-elämä syö armottomasti harrastukseen käytettävissä olevaa aikaa ja koen vieraantuvani Sotavasara.netin foorumista, jossa olin vuosia aktiivi.

Takana on ajat, jolloin yhteen peliin jaksoi keskittyä ja panostaa. Näkökulman laajentaminen eri pelisysteemeihin ja valmistajiin on saanut minut hyppimään projektista toiseen aina kulloisenkin innostuksen myötä. Seurauksena on tietenkin ollut se, ettei mihinkään tunnu tulevan päätöstä.

On siis aika koota harrastusta uusiin kuosiin, keskittyä siihen mihin on eniten mielenkiintoa ja arvioida uudelleen resurssien (siis ajan ja rahan) käyttöä. Tämän blogi on osaltaan muutosta, jota en vielä osaa tässä aivan määritellä, mutta jonka muoto alkaa hahmottua.

Pelit ja vehkeet -blogi tulee sisältämään katsauksia erinäköisiin lauta- ja miniatyyripeleihin, projekteihin, konvertointiin, figuskenen tapahtumiin sen mukaan kuin mielenkiintoa milloinkin löytyy.

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa "blogosfääriin" vain =) Mukava nähdä lisää sivustoja ihan suomeksi.

    VastaaPoista
  2. Blogimaailmaan näyttäisi olevan mukava liittyä, kun pioneerit ovat tehneet jo pohjatyöt ja jos sattuu vielä löytämään oman paikkansa.

    VastaaPoista